home intrebari frecvente opinii clienti ingrediente mod de administrare garantie contact distribuitori preturi comanda  

TELEFON COMENZI: 0371 - 785.785
Program: Luni-Joi 8-16, Vineri 8-13

RELAŢII CLIENŢI

Sună-ne gratuit prin Skype:
Relaţii clienti:
GARANŢIE 100%

Investiția și siguranța dvs este garantată de societatea noastră SC Maxmed Depo SRL, care exista deja de 23 ani! Citiți mai mult despre garanție aici:

Garantie 100% banii inapoi

AUTORIZATIE

În primul rând, vă atragem atenţia că firma noastră, SC Maxmed Depo SRL, este importatorul exclusiv pentru România al produselor marca Zurich Medical Labs, dintre care face parte și PoteMax.

Pentru siguranţa dumneavoastră, produsul este înregistrat la Institutul de Bioresurse Alimentare (aparţinând Ministerului Sănătăţii, precum şi Ministerului Agriculturii):


SATISFACŢIE 100%, GARANŢIE BANII ÎNAPOI 100%!

Produsul nostru beneficiază de garanţia 100%.

Cumperi, testezi şi, dacă nu îţi place, îţi dăm banii înapoi – fără întrebări!

Suntem 100% convinşi că veţi fi mulţumit de produs chiar din prima zi, aşa încât avem următoarea ofertă irezistibilă pentru dumneavoastră!

Cumpăraţi 4 cutii de PoteMax de la noi, încercaţi produsul (faceţi tratamentul de cel puţin 3 luni) şi, în cazul în care efectele nu corespund aşteptărilor dumneavoastră, trimiteţi-ne înapoi cutiile deschise şi cele nedeschise (este important să ne trimiteţi înapoi comanda completă), iar noi vă returnăm banii cheltuiţi, mai puţin taxele poştale (evident, taxele de transport se plătesc la alte firme – curierat/poştă). best swiss replica

NU E ŢEAPĂ? UNDE SUNT SCRISUL MĂRUNT ȘI CLAUZELE ASCUNSE?

În primul rând, suntem o firmă serioasă, existentă pe piață de 10 ani (SC Maxmed Depo SRL, J19/268/2012, RO30328647). Este o chestiune de reputație: nu ne permitem să-i înşelăm pe clienţii noştri. Ştim şi noi că zvonurile negative se răspândesc cel mai repede. Vă garantăm că nimeni nu are nimicio plângere legată de firma noastră, deoarece facem totul astfel încât clienţii noştri să fie mulţumiţi 100%.

Nu există clauze ascunse, litere mici, steluţe sau orice altceva care v-ar putea împiedica să vă primiţi banii înapoi. Cum ne permitem acest lucru? Cum ne protejăm? Simplu. Dacă un client de-al nostru își cere banii înapoi, noi nu mai acceptăm comenzi de la acest client în viitor. Evident, dacă nu este mulţumit, de ce ar mai vrea comande din nou...? replica watches

CE TREBUIE SĂ FAC DACĂ VREAU SĂ CER BANII ÎNAPOI?

Pregătiţi un colet și scrieţi o cerere (de mână sau pe calculator) care să conţină neapărat numele dumneavoastră complet şi adresa la care aţi primit comanda (asiguraţi-vă că vă putem recunoaşte ca fiind clientul nostru) şi solicitarea dumneavoastră de despăgubire. Puneţi în colet cutiile PoteMax deschise şi nedeschise (trebuie să ne trimiteţi TOATE cutiile comandate). Trimiteţi-ne coletul prin poştă sau curier, pe costul dumneavoastră. Dacă trimiteți pachetul cu plată la destinatar (adică la noi), îl vom refuza. Adresaţi coletul către Departamentul de garanţii, adresa poştală: 18ct gold watches

SC Maxmed Depo SRL, 530193, Miercurea Ciuc, str. Kőrösi Csoma Sándor, nr. 2, judeţul Harghita

În maxim 30 de zile de la data primirii coletului, dvs veţi primi banii înapoi printr-un mandat poştal.

Garanţia este valabilă doar la prima comandă şi într-un termen de 100 de zile de la achiziţionarea produsului.

Totuşi, dacă aveţi întrebări referitoare la garanţie, nu ezitaţi să ne contactaţi.

UP - herbal Viagra
Prematrol - tratament ejaculare precoce
SemenSutra - orgasme explozive
ProSolution - sistem pentru marirea penisului